CJENIK

Red. broj
Vrsta usluge Broj noćenja Jedinična cijena Ukupan iznos
1.
Najam kuće za odmor 1-6 70 EUR / 527.42 HRK 70 EUR / 527.42 HRK
2.
Nadoplata za boravak kućnog ljubimca 1 10 EUR / 75.35 HRK 10 EUR / 75.35 HRK

Naši podaci

Vlasnik:

Marko Ivetić

Ulica:

Borovičkov brijeg 5a

Mjesto:

VELIKO TRGOVIŠĆE

Mob:

095 1723 305

Roštilj

ROŠTILJ

Ispred same kuće nalazi se terasa na kojoj su smješteni roštilj i veliki stol uz koji gosti mogu uživati u vlastito pripremljenim delicijama.

Priroda

Priroda

Velike zelene površine, voćnjak, te brojno drveće koje okružuje kuću pružaju potpuni doživljaj prirode te ujedno omogućuju gostima, ali i njihovim kućnim ljubimcima, da bezbrižno uživaju u sigurnom okruženju.

Bazen

Toplice i ugostiteljski objekti

Na plivanje, kupanje ili masažu možete se uputiti u obližnje Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama, a kad ogladnite okrijepu možete pronaći u nadaleko poznatim objektima u Veliko Trgovišću- Hotel & restaurant "SE-MI" te gostionica "Ribič".

Biciklizam

Rekreacija

Uživajte u šetnji ili pak vožnji bicikla kroz prekrasan zagorski kraj.

Zabava, rekreacija, znamenitosti i gastronomija

Namjeravate li istražiti Hrvatsko zagorje, njegove prirodne ljepote i kulturne znamenitosti ili pak samo uživati u zagorskim delicijama razmislite o našim prijedlozima.

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj i Jezerčica

Uživajte u najpoznatijem domaćem kupalištu Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili se uputite u nešto intimnije kupalište Terme Jezerčica u Stubičkim Toplicama.
Restaurant

Kuća profinjenih ukusa

Garancija ugostiteljske uspješnosti, ljubazno i profesionalno osoblje, odlična hrana, vrhunska vina i za svako godišnje doba osvježavanje sadržaja i sezonskih ponuda jela. Dozvolite da Vas naša ponuda dovede u iskušenja i da njome probudimo sva Vaša čula!
Restoran

Poznati zagrebački odrezak

Spoj tradicije i kvalitete dočarat će Vam poseban i miran ambijent te ugodna i domaća atmosfera u kojoj možete uživati u svekolikom bogatstvu kulinarskih delicija te mnogobrojnim specijalitetima domaće autohtone kuhinje uz naravno kvalitetnu uslugu i educirano osoblje.
Rodna kuća Dr. Franje Tuđmana

DR. FRANJO TUĐMAN

Rodna kuća prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana nalazi se u Velikom Trgovišću, na ulazu u mjesto. Kuća je stručno i s mjerom obnovljena i otvorena za posjet. U Trgovišću se također i nalazi spomen škola "dr. Franjo Tuđman".