Nalazimo se ovdje

Adresa

vlasnik Marko Ivetić

Borovičkov brijeg 5a

49214 VELIKO TRGOVIŠĆE

HRVATSKA

Mobitel: 095 1723 305

E-mail: info[at]sunceko.com

Kontaktirajte nas

Zabava, rekreacija, znamenitosti i gastronomija

Namjeravate li istražiti Hrvatsko zagorje, njegove prirodne ljepote i kulturne znamenitosti ili pak samo uživati u zagorskim delicijama razmislite o našim prijedlozima.

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj i Jezerčica

Uživajte u najpoznatijem domaćem kupalištu Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili se uputite u nešto intimnije kupalište Terme Jezerčica u Stubičkim Toplicama.
Restaurant

Kuća profinjenih ukusa

Garancija ugostiteljske uspješnosti, ljubazno i profesionalno osoblje, odlična hrana, vrhunska vina i za svako godišnje doba osvježavanje sadržaja i sezonskih ponuda jela. Dozvolite da Vas naša ponuda dovede u iskušenja i da njome probudimo sva Vaša čula!
Restoran

Poznati zagrebački odrezak

Spoj tradicije i kvalitete dočarat će Vam poseban i miran ambijent te ugodna i domaća atmosfera u kojoj možete uživati u svekolikom bogatstvu kulinarskih delicija te mnogobrojnim specijalitetima domaće autohtone kuhinje uz naravno kvalitetnu uslugu i educirano osoblje.
Rodna kuća Dr. Franje Tuđmana

DR. FRANJO TUĐMAN

Rodna kuća prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana nalazi se u Velikom Trgovišću, na ulazu u mjesto. Kuća je stručno i s mjerom obnovljena i otvorena za posjet. U Trgovišću se također i nalazi spomen škola "dr. Franjo Tuđman".