O nama

Sunčeko-kuća za odmor smještena je u Velikom Trgovišću, u srcu Hrvatskog zagorja, a udaljenja samo 30 km od Zagreba

Kuća pruža savršenu oazu mira i autentičan doživljaj zagorskog kraja. Kombinacijom stare zagorske hiže i moderne gradnje nastao je objekt koji nudi autohtoni izgled i jamči udobnost. Posebna pažnja posvećena je sačuvanju tradicijske arhitekture podneblja. Ispred same kuće nalazi se terasa na kojoj su smješteni roštilj i veliki stol uz koji gosti mogu uživati u vlastito pripremljenim delicijama.

Velike zelene površine, voćnjak, te brojno drveće koje okružuje kuću pružaju potpuni doživljaj prirode te ujedno omogućuju gostima, ali i njihovim kućnim ljubimcima, da bezbrižno uživaju u sigurnom okruženju.

Samo mjesto Veliko Trgovišće najpoznatije je kao rodno mjesto prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana , pa svakako valja posjetiti njegovu rodnu kuću i spomen školu. Na plivanje, kupanje ili masažu možete se uputiti u obližnje Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama. Zbog same lokacije idealno smo polazište za posjet brojnim znamenitostima Hrvatskog zagorja kao što su dvorci Veliki Tabor i Trakošćan, Muzej krapinskog pračovjeka, te Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Tlocrt kuće

  • Sunčeko

DODATNE INFORMACIJE

  • TZKZZ
  • KZZ
  • Hrvatska
  • Hrvatska
Roštilj

ROŠTILJ

Ispred same kuće nalazi se terasa na kojoj su smješteni roštilj i veliki stol uz koji gosti mogu uživati u vlastito pripremljenim delicijama.

Priroda

Priroda

Velike zelene površine, voćnjak, te brojno drveće koje okružuje kuću pružaju potpuni doživljaj prirode te ujedno omogućuju gostima, ali i njihovim kućnim ljubimcima, da bezbrižno uživaju u sigurnom okruženju.

Bazen

Toplice i ugostiteljski objekti

Na plivanje, kupanje ili masažu možete se uputiti u obližnje Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama, a kad ogladnite okrijepu možete pronaći u nadaleko poznatim objektima u Veliko Trgovišću- Hotel & restaurant "SE-MI" te gostionica "Ribič".

Biciklizam

Rekreacija

Uživajte u šetnji ili pak vožnji bicikla kroz prekrasan zagorski kraj.

Zabava, rekreacija, znamenitosti i gastronomija

Namjeravate li istražiti Hrvatsko zagorje, njegove prirodne ljepote i kulturne znamenitosti ili pak samo uživati u zagorskim delicijama razmislite o našim prijedlozima.

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj i Jezerčica

Uživajte u najpoznatijem domaćem kupalištu Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili se uputite u nešto intimnije kupalište Terme Jezerčica u Stubičkim Toplicama.
Restaurant

Kuća profinjenih ukusa

Garancija ugostiteljske uspješnosti, ljubazno i profesionalno osoblje, odlična hrana, vrhunska vina i za svako godišnje doba osvježavanje sadržaja i sezonskih ponuda jela. Dozvolite da Vas naša ponuda dovede u iskušenja i da njome probudimo sva Vaša čula!
Restoran

Poznati zagrebački odrezak

Spoj tradicije i kvalitete dočarat će Vam poseban i miran ambijent te ugodna i domaća atmosfera u kojoj možete uživati u svekolikom bogatstvu kulinarskih delicija te mnogobrojnim specijalitetima domaće autohtone kuhinje uz naravno kvalitetnu uslugu i educirano osoblje.
Rodna kuća Dr. Franje Tuđmana

DR. FRANJO TUĐMAN

Rodna kuća prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana nalazi se u Velikom Trgovišću, na ulazu u mjesto. Kuća je stručno i s mjerom obnovljena i otvorena za posjet. U Trgovišću se također i nalazi spomen škola "dr. Franjo Tuđman".